Een terugblik over 2015

Op instagram kon je, mbv een handige website de meest   van 2015 bekijken. Hierboven zien jullie de 9 foto's die de meeste likes hebben gehad in 2015. De foto bracht mij ertoe om een blik terug te werpen op 2015. Welke recepten werden het meest bekeken en welke juist niet. En wat zijn mijn goede voornemens voor het komend jaar? Lees je mee?Welke recepten uit 2015  zijn het meest bekeken?

Qabali Pilau : Afghaanse rijst met wortel en rozijn.

Amandelspijs notentaartWaar zochten jullie vooral naar?

Naar mijn blog het meest, al heb ik dan wel weer alle spellingsvarianten van de blognaam gezien. Maar daarnaast zochten veel bezoekers natuurlijk recepten, het vaakst naar een recept voor een griesmeelcake, pavlova, batbot, bolanighriba of rode bietensalade. Daarnaast was het wel grappig dat er echt veel bezoekers kwamen die graag wilden weten hoe ze 'eet smakelijk' moesten zeggen in 1 van de talen uit het Midden-Oosten of Noord-Afrika. Ik heb ontzettend  veel landen voorbij zie komen en natuurlijk niet geheel ontoevallig zocht men de laatste paar maanden vooral na de Syrische vertaling.

Welke recepten 'moeten' jullie nog ontdekken?

Niet alle recepten worden evengoed bekeken en dat is ook heel normaal Toch heb ik 3 recepten uit 2015 die het proberen waard zijn en opnieuw in het zonnetje gezet mogen worden:

Soep met tarwe en lamsvlees
Zalm met sesampasta, amandelen en kruiden
Gevulde lemsemmenspiralen uit de oven

Ik heb meteen besloten om vanaf nu wekelijks een oud recept in het zonnetje te zetten, zie hier rechts onder het kopje 'recept van de week'.


Goede voornemens?
  • Met stipt op nummer 1: nauwkeurig de ingrediënten opschrijven tijdens het koken zodat ik er ook daadwerkelijk over kan bloggen. Ik kook&bak nu eenmaal zonder vaste lijnen en het is dan best wel moeilijk om alles (achteraf) op te schrijven. Er zijn nog steeds recepten die ik al 3/4 keer gemaakt heb maar waar het maar niet lukt om het recept uit te schrijven, hopelijk lukt dat dit jaar wel.
  • Meer bloggen, want ik kook wel zoals men op instagram ziet alleen het posten van de recepten kost me toch iets meer moeite.
  • Meer diversiteit, qua recepten dan hé.
  • Meer ontdekken  in voor mij onbekende wereldkeukens, want er is zoveel te ontdekken!
  • Meer Marokkaanse recepten, met en zonder eigen twist.
  • Betere foto's maken, dit staat hier voor de vorm natuurlijk maar of het ook gaat lukken??Mocht je een bepaald gerecht terug willen zien op deze blog, laat het mij dan vooral weten dan zal ik proberen ermee aan de slag te gaan. Er is zoveel lekkers om te maken en tips van mijn lezers zijn dan ook van harte welkom.


Op naar een lekkere 2016 vol inspirerende recepten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...