Update: hét leven


I know, kon het niet laten :o
SalaamHoiDagHey,
Even een korte update zo tussen de recepten door. De afgelopen weken waren druk voor mij en niet voor deze blog, schokkend gewoonweg. Opeens ben je ervan bewust 'ik héb een leven'. Naast werk***, sporten (val geen gram af maar krijg wel een betere conditie) en nog andere privé bezigheden blijkt er opeens weinig tijd voor koken/bakken en recepten plaatsen. Soms voelde ik mij wel schuldig, maar in het algemeen dacht ik 'bloggen is een hobby zonder deadlines'. Natuurlijk is het een leuke hobby, is het leuk als mensen de recepten leuk vinden en deze blog volgen maar toch blijft het een hobby naast mijn andere hobby's. Zo had ik de afgelopen weken opeens een 'boeken lezen en serie's kijken periode', heerlijk met een glas hete muntwater (ik ga het uit principe geen thee meer noemen).

Daarnaast ben ik sinds april gezellig druk met mijn moestuin, de andere grote hobby  Echt waar, wat is een moestuin heerlijk, echt heerlijk. Hoewel april en mei nog de zaai en verplant maanden waren beginnen nu de oogst maanden. Uit eigen tuin eten maakt mij zo vrolijk, bij het eten roep ik de helft van de tijd uit 'oooh dit is uit onze tuin en dit is uit de tuin en dat is uit de tuin.....  kijk dan wat een cutie's:Maar al die drukte mag de pret niet drukken, er leiden meerdere wegen naar Rome en dus ook meerdere wegen naar mij toe.
Het actiefs ben ik momenteel op instagram, daar plaats ik wat ik eet of maak:


Heb je geen instagram?, op facebook komen dezelfde foto's ook altijd terecht. Op facebook kan je mij ook volgen ipv als vriend toevoegen, mocht je gehecht zijn aan je eigen privacy (wat heel erg belangrijk is!!)
Daarnaast is er ook twitter, ik twitter  niet alleen over eten maar ook over andere onderwerpen. Maar ik ben er te volgen voor wie dat wil.

Ook kan je mij natuurlijk thuis bezoeken, maar daarvoor wil ik je eerst beter leren kennen of je moet mij iets aanbieden waar ik geen nee tegen kan zeggen. Grapje! Voor er hier opeens echte stalkers rond gaan lopen.

Dat was het dan weer. Ik heb wat ideetjes die ik hoop uit te gaan werken de komende tijd, zo heb ik teveel kookboeken waar ik nog nooit wat uit heb gemaakt (schande!), producten in huis die andere mensen wellicht niet kennen en informatie over gerechten/recepten die wellicht interessant zijn voor meerdere mensen. Maar dat komt allemaal nog wel, wanneer de tuin wat minder aandacht van mij vraagt bijvoorbeeld.

En omdat ik die vraag wel eens krijg: Ik vind het fijn om gewoon anoniem te zijn.  Het draait om de recepten en het eten en niet om wie ik ben of hoe ik eruit zie. En nee ik ben waarschijnlijk niet wie je denkt dat ik ben ;)


*** Dat is dan meteen een andere belangrijke punt, het is maar tijdelijk werk en ik ben actief op zoek naar een leuke baan die meer bij mij past. Dus als men nog een (wo of hbo) baan heeft voor een enthousiaste dame die geïnteresseerd is in de maatschappij, beleid, onderwijs en de multiculturele samenleving... laat het mij dan weten!

1 opmerking:

  1. Fatima,
    Het blijft heerlijk om je blog te lezen. Of je culinaire Fb-fotobijschriften.
    Bedankt voor de update en voor de kijkjes in je keuken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...