Stelletje zoetekauwen.Mooi hé, een tussen de stenen groeiende bergplantje,
de halve berg zat vol met deze witte schoonheden.
Het is altijd leuk om te weten wat iedereen bekijkt op mijn blog, voelt soms wel een beetje voyeuristisch, maar hé het is interessant voor mij.
   De top 10 in 2013 bestaat bijvoorbeeld voor 70% gewoonweg uit zoetigheid (wb de recepten 80%). Een zoete zoetheid, ook de zoekopdrachten vallen onder categorie zoet, zoeter zoetst (check de clip). 

Ik bedacht dat ik hier iets mee moet doen,  hierbij geef ik dan ook aan in 2014 alleen nog maar zoete recepten te plaatsen!

Voor dat je gaat juichen, ik maak maar een grapje (aaahneeeh, ooh das gemeen, da vin ik nie leeeeuuuuk (hilarisch clip). Maar omdat ik de suikerbehoefte van mijn lezers respecteer komt er heel binnenkort een recept online die qua zoetheid de rest overtreft, nee echt overtreft...serieus geloof mij maar is gewoon zoetheid tot de 10de macht.

Maar laat ik even de favorieten van 2013 op een rijtje zetten, nieuwe lezers probeer ze eens uit!


Op nummer 1 de absolute favoriet:De griesmeelcake met siroop, probeer ook de variaties erop! Ik ben toevallig bezig met een recept voor een hele andere type griesmeelcake, misschien gaat die wel de favoriet van 2014 worden.

Nummer 2:Heel wat mensen hebben in 2013 problemen gehad met hun pavlova's, deze blogpost is dan ook veel gelezen. Ik moet zeggen dat ik al een tijdje geen pavlova heb gegeten, binnenkort weer eens maken dus.

Nummer 3:


Ja ik schaam me echt dat ik nog steeds niet de hoeveelheden in grammen&milliliters heb geplaatst, maar het komt er maar niet van. Telkens wanneer ik eraan begin, bak ik een andere cake en vergeet ik de oorspronkelijke hoeveelheden. Maar de Sinaasappelcake met kokosmelk is wel lekker, gelukkig.

Nummer 4:


Jullie willen niet weten hoe vaak ik dit recept maak en gezien de statistieken ben ik niet de enige. Het gaat om deze koekjes griba.

Nummer 5:
Ik wist het wel lieve mensen, héél veel van jullie vragen zich af hoe je nou 'eet smakelijk' zegt in het ArabischJáhá, nu kun je het goed zeggen op vakantie of tegen je vriendje of schoonouders (voyeuristisch hé).

En de rest:
6) De appel-yoghurt-havermout muffins
7) De griesmeelpancakes (mijn favoriet voor onverwachte gasten)
8) Borek met aardappel
9) Appel -havermout plaatkoek
10) Gül boregi: borek met spinazie en fetakaas in een 'roosvorm'

Niks voor jou al die zoetheid? Gelukkig heb ik ook nog vele hartige recepten.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...