Servieshebbedingetjes: Duurzame etagères Ik heb een aantal etagères, maar vind ze ook weer zo standaard en saai. Soms wil je eens wat vrolijks en iets dat ervoor zorgt dat hetgeen je erop legt nog leuker of lekkerder lijkt. Dat heb ik met bovenstaande etagère van Jolijn Design. Het past helemaal in mijn straatje: het is ouderwets, modern, duurzaam en ontzettend meisjesachtig. Waarschijnlijk heb ik zo'n genderstereotyp beeld, maar bij een etagère denk ik gewoon aan vrouwelijk of  meisjesachtig. Sweet stuff.
     Wees eerlijk, je gaat toch meteen gelukkig worden bij het zien van zo'n gevulde  etagère? Ik besloot ter plekke dat ik kokoskoekjes moest gaan bakken!


Je kan hem natuurlijk ook zelf maken, leuk om met  kinderen te doen. Vooral als het zo koud blijft, samen iets bakken een etagere maken en daarna met zijn allen genieten. En als we toch aan het doe-het-zelven zijn. Je kan natuurlijk ook zelf (witte) borden en kopjes gaan versieren. Volgens mij ook een leuk verjaardagsfeestjeidee. Voor leuke ideetjes of de eigenaresse klik dan op 'Jolijn Design'.

2 opmerkingen:

 1. Ik ben helemaal weg van jou etagere. Verder wordt ik er inderdaad erg gelukkig van om de gevulde etagere te zien. Hij ziet er zo vrolijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Melanie,

   Leuk is die he!
   maar niet van mij... hij is van Jolijn Design.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...